måndag 21 juni 2010

Svensk Fondservice

Vi sätter kunden i centrum när vi utvecklar vårt sortiment. Vi är ett av vår branschs mest framgångsrika företag. Sedan flera år tillbaka hjälper vi till med PPM-rekommendationer, premiepension, , avkastning och fonder.

Svensk Fondservice bildades för länge sedan. Vi är idag ett av nordens ledande och mest framgångsrika bolag inom PPM-rekommendationer, premiepension, , avkastning och fonder.

Med nyskapande idéer vill vi verka för ökad kunskap inom områdena PPM-rekommendationer, premiepension, , avkastning och fonder. Svensk Fondservice strävar efter att utöka vår kvalitet i enlighet med våra visioner.

Svensk Fondservice är idag ett väletablerat företag med god renommé samt en stabil och långsiktig ägare. Vi förfogar över resurser, kompetens och system som täcker alla former av uppdrag i Norden.

Svensk Fondservice har haft en fantastisk utveckling de senaste åren. Vi tror att det beror på att vi arbetar med en mycket hög kvalitet på våra projekt. Men säkert lika mycket för att vi har den lilla organisationens engagemang och kundfokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar